9. apr, 2017

"Mag ik een klein beetje fier zijn....?"

Het was gewoon een uitdaging, zonder meer. Even de grenzen verlengen of was het nieuwsgierigheid? Ik moet het antwoord schuldig blijven. Net op de valreep, waagde ik de stap en stuurde mijn foto's in naar www.fotofestivaloverpelt.be
Wat had ik te verliezen en zoals het spreekwoord zegt 'Wie niet waagt, niet wint". Zo hoofdstuk afgesloten... tot vorige week donderdag een mail binnenrolde 'Deelname Fotofestival Lens op de Mens'.

"Beste fotograaf
Hartelijk dank voor het inzenden van uw foto's voor het fotofestival 'Lens op de mens'. Het grote aantal inzendingen zorgde ervoor dat de jury een zware taak te wachten stond. Na wikken en wegen besloten zij om uw foto geprint langs het parcours te tonen, hartelijke gefeliciteerd.

Bijgevoegd vindt U een 'selectiediploma'. Aarzel niet om dit diploma te gebruiken in uw communicatie en te delen via allerhande kanalen, sociale media,...

Graag nodigen we u uit op de academische zitting van het festival op zondag 18 juni om 10:30 uur in CC Palethe, Jeugdlaan 2 in Overpelt. Alle geselecteerde deelnemers maken kans op een award.

Tot en met 20 augustus kunt U op uw favoriete foto op het parcours stemmen. De publieksprijs zal op zondag 27 augustus tijdens het event 'Vlaanderen zingt' op het Overpletse markplein, Oude Markt 2, 3900 Overpelt, bekend gemaakt worden.

Hopelijk tot dan!"

Ik kijk alvast uit naar het vervolg. Spannend niet?